Alkotó pályázati sikerek

KÖBE rajzpályázat

Joó Fruzsina 3.b-s tanuló 3.
helyezést ért el.

„A Szent Korona és a magyar
királyi koronázási jelvények”
című művészeti versenyen

Gyetvai Lilla 2. a osztályos tanuló I. kategóriában 
3. helyezést ért el:

Gratulálunk a tanulóknak és
felkészítő pedagógusoknak!

Adventi gyertyagyújtás iskolánkban

Az adventi gyertyagyújtás alkalmából a 3. a osztály tanulói minden gyertya meggyújtásakor szép műsorral kedveskednek az alsó tagozatos diákoknak és tanítóiknak. Köszönet a meghitt, ünnepi hangulatért!

Az ünnepi műsor után Salánki Marika néni adventi meséjét hallgathatják a gyerekek.

A műsort betanították Nagy Edina és Petesné Matúz Tímea tanítók

  

   

 

 

 

Kaláka koncert a Lenkeyben

Iskolánk 2. b osztályos tanulói a nyár folyamán részt vettek a Kaláka Fesztivál 40. évfordulójára hirdetett alkotó pályázaton. Kedvenc Kaláka dalukhoz, a Kérdezgető c. zeneszámhoz készítettek egy csoportos alkotást. A mű hideg tű és akvarell technikával készült és első helyezést ért el. A pályamű a várműhely múzeumpedagógusainak segítségével készült.

Fődíjként nyerték meg a zenekar iskolai koncertjét. A jeles eseményre november 26-án került sor. A 2. b osztály tanulói nagy szeretettel fogadták az együttest, kis műsorukkal köszöntötték a Kossuth-díjas zenekart. 

A koncerten a meghívott óvodások és iskolásaink vettek részt. Igazán nagy élményben volt részünk! Köszönjük.

  

 

 

A Diákolimpia díjazottai

A városi díjátadó ünnepségen iskolánk következő tanulói részesültek elismerésben: Bartók Luca Sára, Esküdt Ádám, Kalbantner Péter Kolos, Domán Liza, Rékasi Laura, Kocsis Csillag Virág, Fónad Sára, Takács Emese, Kovács Attila

             Gratulálunk!

Londoni tanulmányút

Tanulmányút Londonba

Mondhatjuk, hogy hagyomány lett. Harmadik alkalommal vettek részt 7. 8. osztályos tanulók egynapos londoni terepgyakorlaton. 15 diák lelkesen készült az útra. Volt, aki most ült először repülőn. Ha azt gondolnátok, hogy ez egy egyszerű kirándulás, kérdezzétek meg őket. Mindenkinek fel kellett készülni egy előre megadott nevezetességből. Amikor ott álltunk előtte, ők voltak az idegenvezetők. A kísérő tanárok büszkén hallgatták őket, nagyon ügyesek voltak. Láthatták azokat az épületeket, melyeket a tankönyvből ismertek eddig. Rengeteg élménnyel tértünk haza. Jövőre talán két napra? Meglátjuk…

Miskolczi Ági, Dóra Zsuzsa és Bárdos Judit tanárnők

  

 

Információk az iskola életéről