Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Ballagás 2009-2017

Már hosszú ideje készülődnek végzős 8. osztályosaink a ballagásra. Heteken keresztül tanulták a keringőt, amiről sokáig ők sem hitték, hogy színpadképes lesz valamikor. Milyen nagy lett az öröm, amikor hibátlanul sikerült eltáncolniuk a bécsi keringőt a sok szép ruhában. A lányok nagyon boldogan viselték, szinte királynői tartást felvéve, kecsesen suhantak kísérőik oldalán a parkettán. A szép szál fiatalemberek büszkén kísérték partnereiket a táncba. A szülők mindannyian meghatódtak lányaik és fiaik táncát látva. Az anyukák és a nagymamák nem szégyellték a könnyeiket, az apukák és a nagypapák viszont óvatosan törölgették a szemüket lányaikat, unokáikat nézve.

A bankett csütörtökön este került megrendezésre, ahol köszöntötték tanáraikat a ballagó osztályok, ismét eltáncolták a keringőt, majd ünnepi vacsorára került sor.

Szombaton szép kis műsorral köszöntek el a 7. osztályosok a ballagóktól. Akik átadták iskolánk zászlaját utódaiknak, a leendő 8. osztályosoknak.

Ebben az évben búcsúzott el az utolsó ének-zenei tagozatos osztály, akik a 8.b- ekkel együtt egy megható dalt adtak elő. A gyerekek arcán látszott a meghatottság, hiszen mégis csak itt töltötték el életük legfontosabb éveit. Olyanok voltak a gyerekek a rengeteg virággal a karjukon, mint egy színes mező.

Az iskola vezetése a ballagási ünnepségen adta át a végzősöknek a jutalmakat és a díjakat, amelyeket 8 éves munkájukkal érdemeltek ki. Ismét eltelt egy tanév és mi szomorú szívvel búcsúzunk a két osztálytól. Mindannyian nagyon értékes, jó képességű gyerekek, sok dicsőséget szereztek az iskolának a tanulmányi versenyeken és más fórumokon. Szívből kívánjuk, hogy új iskolájukban is legyenek sikeresek és boldogok!

                                                                                                                                   Szerkesztőség

Előkészületek

 



Búcsúztató képekben 2017. június 15.

Búcsúztató film 2017. június 15.

Ballagás 2017. június 17.

Holzer Alfréd

Matematika-Fizika-Informatika tanár