Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Halloween a Mókusoknál

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon tartottuk meg első közösségi délutánunkat. Igaz, hogy Magyarországon a Halloween-t nem mindenki szereti, de- mivel mi kicsik szeretünk jelmezbe
öltözni- úgy gondoltuk, hogy első közösségi délutánunkat ennek jegyében tartjuk meg,
A készülődésből mindenki becsülettel kivette a részét. Rajz és technika órákon dekorációt készítettünk, otthonról is hoztunk díszeket, lampionokat, saját készítésű díszeket, sőt, volt aki
a szülei segítségével töklámpást is faragott…

  

 

  

Pénteken ebéd után mindenki jelmezbe öltözött, és izgatottan vártuk a programot. Először megismerkedtünk a Halloween ünnep történetével, majd a tanító nénik 8 fős csapatokra osztották az osztályt, és a 4 csapat különböző játékos feladatok megoldásában mérte össze erejét. Volt Hamupipőke- játék (termésválogatás), Halloween- tablókészítés, szellemkészítés, és csasztuskát is költöttünk. A feladatok között daltanulással, papíron táncolással frissítettük föl magunkat.

     

    

A csapatversenyek után következett a szülinaposok és a névnaposok köszöntése. Saját készítésű köszöntő kártyákkal és dallal leptük meg őket. Viszonzásul egy roskadásig rakott asztal finom süteménnyel, rágcsálni valóval, italokkal és szörpökkel leptek meg minket. A következő egy óra a felhőtlen szórakozás, a tánc, az evés- ivás ideje volt.
A buli végére jólesően elfáradtunk, és élményekkel teli indultunk haza, útközben felidézve a vidám perceket, az új közösségben, az új barátokkal együtt töltött időt. Már most várjuk, és tervezzük a legközelebbi közösségi napot!

Horváthné Lőrincz Ágnes tanítónő