Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Kedves Gyerekek!

Büszke vagyok Rátok, komolyan vettétek a digitális oktatást. Az elmúlt pár nap tapasztalatai alapján rendszerbe foglaltuk a teendőket. Továbbra is kérem, hogy folyamatosan tanuljatok, végezzétek el a kiadott feladatokat. Sokat dolgozunk azért, hogy ezt a nehéz helyzetet kezelni tudjuk, és tanulmányi előmeneteleteket biztosítsuk. Ehhez fegyelemre, egymásra való odafigyelésre van szükség. Eddig álltátok a sarat J ! Arra is kérlek Benneteket, hogy szükség esetén segítsetek egymásnak! Fogadjatok szót szüleiteknek, ne tanítási szünetként fogjátok fel a digitális oktatást. Nőjetek fel a feladathoz. Számítok Rátok! Bízom Bennetek!

Sajnos vannak olyan tanulók, akik még nem vették elég komolyan a koronavírus terjedésének megakadályozására tett felhívásokat. Ezek közül a legfontosabb a „MARADJ OTTHON” felhívás.
A fertőzés terjedésének megakadályozására a legjobb módszer, ha otthon maradtok, kerülitek a személyes találkozókat. Ne tartózkodjatok az utcán sem egyedül, sem csoportokban. Az egymáshoz való látogatásokat is mellőzzétek. Tartsátok egymással a kapcsolatot telefonon, vagy a különböző online felületeken.

Bízom abban, hogy a Lenkey-s gyerekek ebben is példát mutatnak!

Eger, 2020. 03. 19.

Bíró Csaba (igibá)
Hajrá Lenkey!
Hiányoztok

Holzer Alfréd

Matematika-Fizika-Informatika tanár