Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Kedves Szülők, Gyerekek!

Az Egri Lenkey János Általános Iskola, a Szülői Munkaközösség, valamint a Halas Szülői Alapítvány ezúton szeretne meghívni Benneteket 2015. október 03.-án szombaton, 08.00 órától 13.00 óráig az Eger, Bem tábornok utcai sportpályán megrendezésre kerülő IV. Halas Családi Sportnapunkra!

A nap folyamán élmény és eseménydús programokkal szeretnénk kedveskedni kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Program
08.00 Érkezés
08.30 Köszöntők, események és helyszínek részletes ismertetése
09.00 – 10.30 Sportági bemutatók, hastánc, zumba, foci torna, streetball, petanque, sakkoktatás, kincskeresés, számháború, közös szövés az új szövőszékeken, csapatzászló készítés, stb.
10.30 – 12.00 Játékos sportvetélkedők
12.30 Vitézlő Oskola bemutatója
Meglepetés vendég
13.00 IV. Halas Családi Sportnap zárása

Jótékonysági Vásár – Kérünk mindenkit, hogy ha van a családban megunt, de még jó állapotban lévő játék, ruha, stb., amely más számára még használható, illetve saját készítésű befőtt, lekvár, savanyúság, hozza el és ajánlja fel az Alapítvány részére! A felajánlott termékek jelképes összegért gazdát cserélhetnek, az ebből származó bevételt az Alapítványon keresztül a gyermekekre és az iskolára fordítjuk!

Büfé – Ismét szeretnénk finomságokkal kedveskedni a résztvevőknek! Kérjük a szülőket, hogy saját készítésű édes és sós sütemény, valamint gyümölcs felajánlásaikkal járuljanak hozzá a büfé kínálatának szélesítéséhez! A büfé teljes bevételét az Alapítványon keresztül a gyermekekre és az iskolára fordítjuk!

Szeretnénk felhívni a szülők figyelmét, hogy aki szeretné valamely sportprogramot koordinálni, legyen szíves jelezni gyermeke osztályfőnökénél 2015. szeptember 30-ig! Az általunk választott sportprogramok közül is lehet választani, de szívesen vesszük az újabb ötleteket is!

Eger, 2015. szeptember 23.

Holzer Alfréd

Matematika-Fizika-Informatika tanár