Rendezvények kategória bejegyzései

Iskolai rendezvények

Aktív iskola

Büszkén jelentjük be, hogy mi is ott vagyunk a 300 iskola között, akik részt vesznek az Aktív Iskola programban!

bicepsz Mit is jelent ez?

bicepsz A diákokat a testnevelés órákon kívül is arra ösztönözzük, hogy mozogjanak, például tanítás előtt, egyes tanórákon, tanórai szünetekben vagy a délután folyamán.
bicepsz A program keretében vállaljuk, hogy a korábbiakhoz képest több és változatosabb mozgás- és sportlehetőséget biztosítunk iskolai keretek között.

AKTÍV ISKOLA

Millió lépés 2023

Kedves Szülők,

Iskolánk csatlakozik az ország legnagyobb kihívásához, amelyben arra buzdítjuk a diákokat, szülőket, tanárokat és mindenkit, hogy aktív mozgással segítse az általa választott iskolát. Az akció célja, hogy 2023. szeptember 25-től december 10-ig a lehető legtöbb magyar gyermek mozogjon mindennap, és velük együtt váljon mindannyiunk élete részévé az aktív életmód.

A Kékkört legalább 5x teljesítő, korábban nem nyert 100 iskola 1-1 millió Ft-ot nyerhet sporteszközök vásárlására. Ahányszor teljesíti az iskola virtuálisan az Országos Kékkört, annyiszoros a nyerési esélye a sorsoláson. Minden iskola csak egyszer nyerhet!

SŐT, most további 100 iskola kültéri pingpongasztalt is nyerhet!

Résztvevők: diákok, szülők, tanárok, rokonok, szomszédok, barátok, ismerősök stb.

Teendő: A kihívásban az ingyenes MillióLépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni, amelyben a lépések mellett további 60-féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá.

Feladat: A játékban a lépésszámokat kell gyűjteni, amellyel a versenyzők virtuálisan bejárhatják a teljes magyar Kékkör útvonalát, megismerve a legszebb hazai látnivalókat. Az applikáció mindennap hasznos, érdekes üzeneteket oszt meg a résztvevőkkel a Kékkör látványosságairól, a mozgásról és az egészség megőrzéséről. A programban minden héten más-más sportoló, művész, ismert közéleti személy vagy szervátültetett inspirál a mozgásra.

Bővebb információ: milliolepes.hu

Tanévkezdési Információk 2023/2024

Tanévnyitó ünnepség: 2023.08.31 17 óra (érkezés negyed órával korábban, fekete-fehér ünneplő ruhában)

Tankönyvosztás: Minden osztály az első tanítási napon kapja meg a tankönyveket. (2023.09.01)

Szülői értekezlet:

2023.09.01. 17 óra 1. évfolyam
2023.09.04. 17 óra 2-4. évfolyam
2023.09.05. 17 óra 5-8. évfolyam