Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Egerben is elindítjuk a Skool Klubot

Nagyon nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy most ősszel már az ország 7 különböző pontján – köztük Egerben is – indítunk Skool Klubot. A 10 hetes, iskola utáni foglalkozásokon a lányok ingyenesen ismerkedhetnek a programozással a Scratch játékfejlesztésen keresztül.A Skoollal több, mint három éve dolgozunk azon nap mint nap, hogy minél több lány ismerhesse meg a technológiai pálya lehetőségeit, mindezt játékos, formabontó oktatási módszerek segítségével. Az elmúlt tanévben a Skool Klubok teszt-időszakában Miskolcon, Békéscsabán és Szegeden összesen 84 lány tapasztalhatta meg, milyen izgalmas a programozás világa. A teszt-időszak tapasztalatira és eredményeire alapozva, idén 7 helyszínen indítunk ingyenes, 10
hetes kurzusokat 11 és 14 év közötti lányok számára: Egerben, Kállósemjénben, Kaposváron és Budapesten indulnak új klubok, míg Szegeden, Békéscsabán és Miskolcon pedig folytatjuk a foglalkozásokat.
 
Egy-egy Skool Klubba 15 lány jelentkezését várjuk, akiket helyi oktatók, szervezők és mentorok vezetnek majd be a programozás alapjaiba.
 
A foglalkozások a tanítási idő után lesznek. A pontos időbeosztást a Klub jelentkezési lapjára kattintva tekintheted meg. A nem hagyományos iskolai módszereket követő kurzusokkal az a célunk, hogy minél kötetlenebb, kreatív és inspiráló légkörben ismerkedjenek a kódolással a lányok.
 

Jelentkezéshez és részletes információért kattints ide!

 
Várunk szeretettel!
Skool Klub csapata

Holzer Alfréd

Matematika-Fizika-Informatika tanár