Iskola nyitvatartása

Hétfő - Péntek: 7-18

Tájékoztató a 2020/2021. tanév tankönyvrendeléséről

 Tisztelt Szülők!

Elkészítettük a 2020/2021-es tanév tankönyvrendelését. A 2020/2021-es tanévben intézményünk tanulói minden évfolyamon ingyenes tankönyvellátásban részesülnek, a korábbi évekhez hasonlóan. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tankönyvek, az 1-2. évfolyam kivételével, az iskola tulajdonát képezik, a tanulók az iskola könyvtárából kölcsönzik azokat. A kölcsönzött tankönyveket minden tanév végén vissza kell adni a könyvtárba. Az 1-2. évfolyamon a tankönyvek a tanulók tulajdonában maradnak.

Iskolánkban az elmúlt években a tankönyvrendelés szülői jóváhagyása papíralapon történt. A jelenlegi helyzetben arra kérjük Önöket, hogy gyermekük tankönyvrendelését a KELLO tankönyvrendelési portál, szülők részére kialakított, online felületén nézzék meg és hagyják jóvá. Amennyiben valamelyik tankönyvre, munkafüzetre nem tartanak igényt (mivel azt máshonnan szeretnék beszerezni vagy gyermekük a következő tanévben várhatóan nem intézményünk tanulója lesz), akkor a rendelést itt tudják elutasítani.

A tankönyvrendelés jóváhagyásának felülete elérhető a www.kello.hu oldal jobb felső sarkában lévő „Portál” feliratra kattintva, az ott megjelenő „Szülői ügyfélkapu” menüpontban.

A szülői felület felhasználói kézikönyve a következő linken, a „Dokumentum” menüben érhető el: https://szuloifelulet.kello.hu/Home/Login

Kérjük, először gyermekük adataival lépjenek be (település neve, iskola neve, tanuló oktatási azonosítója). Belépve szülői regisztráció is lehetséges, mellyel több funkció is elérhetővé válik, de tankönyvrendelés jóváhagyásához a regisztráció nem feltétlenül szükséges.

A „Diák rendelései” menüpontra kattintva láthatóvá válik gyermekük tankönyvrendelése, ahol jóváhagyhatják a rendelést vagy bejelölhetik azokat a könyveket, amelyekre nem tartanak igényt (elutasítva).

A jóváhagyás illetve elutasítás határideje: 2020. április 23.

Ha a fenti határidőig nem történik meg a tankönyvrendelés elfogadása, vagy elutasítása, akkor a rendelést elfogadottnak tekintjük.

Segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

A tankönyvrendelés jóváhagyásával kapcsolatosan a következő telefonszámon nyújtunk segítséget: 06 (70) 509-49-86.

Tisztelettel:

Holzerné Válóczi Éva Anna
intézményvezető- helyettes

Holzer Alfréd

Matematika-Fizika-Informatika tanár